Vacatures/Stage

Wij hebben voor het nieuwe cursusjaar 2020-2021 twee interessante vacatures!
Klik hier onder voor de advertentie en meer inhoudelijke informatie. Mocht je nog vragen hebben, bel gerust.

Advertentie vacatures 2020-2021 webversie.pdf

Vacatures Leerkracht gr. 2-IB en gr. 6.pdf
Er zijn op dit moment geen vacatures bij ons op school.
Je kunt wel altijd een open sollicitatiebrief (voorzien van CV) sturen waarin je jouw interesse in de school en jouw motivatie kenbaar maakt. Vind je een vrijblijvend bezoek/kennismakingsgesprek fijn? Neem gerust contact met ons op. Wij staan ook open voor leer-werktrajecten. Wil je doorpraten over evt. mogelijkheden, neem dan contact op met de directeur.

Stages
Voor een stage-aanvraag kan je  contact opnemen met de stagecoördinator juf Kodde
a.kodde@smdbstreefkerk.nl

LIO stagiaires kunnen hun sollicitatiebrief + C.V. rechtstreeks mailen naar de directeur mevr. H. den Ouden h.denouden@smdbstreefkerk.nl

Wij hebben per cursusjaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar om zodoende goede begeleiding te kunnen garanderen.

Blijkbaar zijn we een favoriete school om stage te lopen, maar momenteel zitten we voor het cursusjaar 2019-2020 helemaal vol! We kunnen dus geen stageplaatsen meer aanbieden voor maatschappelijke stages, OA of leerkracht.