Vacatures/Stage

Wij hebben een vacature voor Intern Begeleider kleuters (2 groepen).

Klik hier Vacature lntern Begeleider 1-2.pdfvoor de advertentietekst en de taakomschrijving  Taakomschrijving Intern Begeleider.pdf
Solliciteren kan t/m vrijdag 8 november 2019.
Er zijn op dit moment geen vacatures bij ons op school.
Je kunt wel altijd een open sollicitatiebrief (voorzien van CV) sturen waarin je jouw interesse in de school en jouw motivatie kenbaar maakt. Vind je een vrijblijvend bezoek/kennismakingsgesprek fijn? Neem gerust contact met ons op. Wij staan ook open voor leer-werktrajecten. Wil je doorpraten over evt. mogelijkheden, neem dan contact op met de directeur.

Stages
Voor een stage-aanvraag kan je  contact opnemen met de stagecoördinator juf Kodde
a.kodde@smdbstreefkerk.nl

LIO stagiaires kunnen hun sollicitatiebrief + C.V. rechtstreeks mailen naar de directeur mevr. H. den Ouden h.denouden@smdbstreefkerk.nl

Wij hebben per cursusjaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar om zodoende goede begeleiding te kunnen garanderen.