Vacatures/Stage

Er zijn op dit moment geen vacatures bij ons op school.
Je kunt wel altijd een open sollicitatiebrief (voorzien van CV) sturen waarin je jouw interesse in de school en jouw motivatie kenbaar maakt. Vind je een vrijblijvend bezoek/kennismakingsgesprek fijn? Neem gerust contact met ons op.

Stages
Voor een stage-aanvraag kan je  contact opnemen met de stagecoördinator juf Kodde
a.kodde@smdbstreefkerk.nl

LIO stagiaires kunnen hun sollicitatiebrief + C.V. rechtstreeks mailen naar de directeur mevr. H. den Ouden h.denouden@smdbstreefkerk.nl

Wij hebben per cursusjaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar om zodoende goede begeleiding te kunnen garanderen.

Blijkbaar zijn we een favoriete school om stage te lopen, maar momenteel zitten we voor het cursusjaar 2019-2020 helemaal vol! We kunnen dus geen stageplaatsen meer aanbieden voor maatschappelijke stages, OA of leerkracht.