Vacatures/Stage

Vacatures
We hebben een mooie vacature voor 2021-2022. Zie de advertentie en profielschets.
Advertentie vacatures midden-bovenbouw - april 2021 - RD 108BL (130x161mm).pdf
Vacature leerkracht midden- of bovenbouw.pdf

Er zijn op dit moment geen vacatures bij ons op school.
Je kunt wel altijd een open sollicitatiebrief (voorzien van CV) sturen waarin je jouw interesse in de school en jouw motivatie kenbaar maakt. Vind je een vrijblijvend bezoek/kennismakingsgesprek fijn? Neem gerust contact met ons op.

Stages
Voor een stage-aanvraag kan je  contact opnemen met de stagecoördinator: juf de Jong. Mail naar m.dejong@smdbstreefkerk.nl

LIO stagiaires kunnen hun sollicitatiebrief + C.V. rechtstreeks mailen naar de directeur mevr. H. den Ouden h.denouden@smdbstreefkerk.nl

Wij hebben per cursusjaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar om zodoende goede begeleiding te kunnen garanderen. Voor het cursusjaar 2020-2021 kunnen we helaas geen OA of Pabostagiaires meer plaatsen omdat we vol zitten.